×

359 Hip-hop Awards - 2018

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 18/01/2018

На 8 Февруари 2018 година от 20 часа по традиция в топ локацията на София- зала EFE на хотел "Маринела" ще се проведе церемонията по връчването на 359 Hip-hop Awards. Организаторите на събитието обещават то да е едно от най-стилните и зашеметяващи събития за годината.

Тази година за настроението на гостите на гала церемонията ще се грижи 5-кратният носител на титлата „Най-добър рапър“ 100 Kila, който ще влезе в ролята на водещ на събитието. Другите ко-водещи, които ще застанат до рапъра на сцената, ще бъдат две атрактивни дами- певицата и телевизионен водещ Елена Брусарска и журналистката Калина Паскалева.

Освен емблематичният водещ, на сцената по време на връчването на наградите ще блестят и други звезди от хип-хоп пространството: Alex P, Dim4ou, СкандаУ, Веси Бонева и Светлин Къслев, SECTA, Murda Boyz, Големия & NOMEBUSKEITS.

Организаторите обещават, че лично водещият и 5-кратен носител на най-престижната награда за хип-хоп музика в България ще връчи наградата на новия Рапър на годината.

След края на церемонията вечерта ще продължи в хип-хоп афтър парти, в което едно от главните действащи лица ще е отново именно 100 Kila, а зад диджейският пулт ще застанат Dj George и DJane Alexa.

Организаторите на събитието припомнят, че ако искате да станете част от това уникално събитие, все още можете да закупите билети от мрежата на Eventim, а заявки за VIP куверти можете да направите чрез лично съобщение във facebook страницата на 359 Hip-Hop Awards или на телефон 0879444485.