×

Тимати пристига в България за първия си концерт на родна земя

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 23/01/2018

Руският хип-хоп изпълнител Тимати идва за пръв път у нас на 16 Февруари 2018 година в зала "Универсиада".

На родна сцена най-голямата руска RnB звезда ще представи всички свои големи хитове, с които покори не само сцената в Русия, а и целия западен свят. Музикантът и продуцент Тимур Юнусов, известен с псевдонима си Тимати, ще зарадва българските си фенове и с някои от най-новите си парчета- песните “Ключи от рая”, "Дорога в аэропорт" и "Поколение", всяка от които за броени дни след публикуването си набира милиони гледания в Youtube.

Освен соловите си парчета се очаква, че зрителите на 90-минутното шоу в зала "Универсиада" ще се насладят и на някои от колаборациите на руския секссимвол с едни от най-големите световни хип-хоп и RnB звезди- Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и др.

Руският изпълнител е определян като един от най-успешните руски изпълнители и един от най-обещаващите RnB изпълнители в световен мащаб не само заради невероятната музика към неговите парчета, но и заради откровените му текстове.

Рапърът, който е собственик на музикална компания "Black Star" ще пристигне у нас в деня на концерта 16 Февруари с частния си самолет.

Билети за невероятното шоу могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, а цената е между 45 и 110 лева. Цената на VIP билетите започва от 120 лв.