×

За силата на грима, който преобразява хората: Историята на Франческа-Анри

Категория : Здраве & Красота

Публикувана: 26/01/2018

За силата на грима, който преобразява хората като в същото време запазва тяхната същност - или просто разказът за гримьора Франческа-Анри от град Бобов дол и за изкуството да гримираш. Още преди да навърши 18 години, ученичката от Професионалната гимназия по икономика в Благоевград разкрива своя талант, истинско майсторство и професионализъм. Влюбва се в това изкуство, защото има силата да прави чудеса - дава възможност да преобразиш себе си, стила си и образа си така, както само ти искаш.


Франческа е на 18 години и е в 12 клас на Професионалната гимназия по икономика. Кръстена е на своя дядо Анри Борисов, а името Франческа е любимо на майка ѝ. Страстта да прави впечатляващи гримове и да "твори" върху лицата на хората се запалва, когато е съвсем малка, но това е нейно професионално занимание едва от година. Мечтае занапред да продължава да преобразява хората, запазвайки тяхната същност, но също така иска да се занимава с Маркетинг и реклама.

Всичките ѝ приятелки обожават да се оставят в ръцете ѝ и да ѝ се доверят да ги направи още по - красиви. Но тази година е ѝ нейният специален ден - балът, за който ще отдели време за себе си, а вече тече и усилена подготовка. Денят на бала ѝ е отреден само и единствено за нея, но с удоволствие ще разкраси своите връстнички, чиито балове не съвпадат с нейния.

 

Наскоро Франческа се класира в Топ 5 на състезанието на NYX Cosmetics - Face Awards. Клипът е заснет като един от поредицата на NYX Cosmetics. За съжаление Франческа остава на крачка от първото място, тъй като по време на заснимането и излъчването, все още няма навършени 18 години. Въпреки че е влюбена в клипа на тема "Живот", защото в него участва и нейната сестра, Франческа остава разочарована. Макар да е посочила деня, месеца и годината си на раждане в регистрационната бланка, 2 дни преди самото отпътуване за финалите в Белград ѝ съобщават, че няма да може да пътува.


Въпреки всички перипетии, екипът на StaffZone.bg вярва в таланта на Франческа и ѝ пожелава успех във всички следващи предизвикателства и начинания.