×

IMANY изнася два концерта в България през Юни

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 05/03/2018

Поп-соул звездата IMANY и невероятният ѝ бенд се завръщат на българска земя. Уникалната певица организира грандиозно шоу на 10-и юни в Античния театър в Пловдив, а 2 дни по-късно на 12-и юни френската певица ще зарадва феновете си и в зала 1 на НДК.

 

Чаровната изпълнителка се завръща с два концерта, поради огромния интерес, който предизвиква всяко нейно гостуване на родна земя. Изпълнителката с кадифен глас е любимка на европейската публика, а дебютният ѝ албум "The Shape of a Broken Heart" получава платинен статус в почти цяла Европа.


IMANY се отличава с магнетичното си присъствие, което омагьосва нейните слушатели, а нежният ѝ глас ще ви накара да искате да я чувате пак и пак. Концертите ѝ са преживяване, което феновете ѝ по цял свят дълго помнят. IMANY обича да пее пред родна публика и обещава невероятно шоу и този път. Всяка нейна среща с българските ѝ почитатели се превръща в празник на музиката и IMANY с удоволствие се завръща на родната сцена.

 

В авторските парчета на изпълнителките са вплетени африканските островни ритми от екзотичните Коморски острови, откъдето са корените на певицата. По този начин тя създава неповторимия си стил.

Псевдонимът на певицата значи "вяра" и ние вярваме, че и този неин концерт ще бъде неповторим.

 

Организатори на събитието са Keen Acts.

Децата до 8 години влизат безплатно.