×

Славена и Ивена „мерят“ его от двата края на Света (Видео)

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 21/03/2018

Ивена и Славена са най-новият женски дует в попфолка. Двете певици се събраха, за да направят съвместно песента „Его“. Клипът от днес ще се завърти в ефира на Hit Mix Channel и популярните портали за видеосподеляне.

Колаборацията между изпълнителките се получила съвсем спонтанно, както повечето съвместни парчета. Двете са мнение, че това е и най-успешната формула - да попаднат на песен, която да бъде различна и да има идентичност, откроявайки се от другите. „Спряхме се на страхотна композиция на Йорданчо Василковски-Оцко, в която сякаш преоткрихме себе си. Когато записахме демото видяхме, че гласовете ни стоят много добре един до друг. За текста се доверихме на Теньо Гогов, който има свой почерк и е написал голяма част от моите песни. Той участваше дейно в целия процес от самото му начало.“, сподели Ивена.

Славена за първи път работи с този тандем, но не крие, че е изключително доволна от крайния резултат. „Оцко и Теньо са страхотни професионалисти, които влагат сърце, когато творят. Знаех, че никой от нас не би направил компромис ако нещо не му харесва и смятам, че именно това е рецептата за един успешен продукт, какъвто се надявам да е и „Его“., допълни Славена.

Гост-музикант в парчето е талантливият цигулар Андрей Русев. Клипът към дуета е заснет от Николай Скерлев и екипа му. Интересното в лентата е преплитането на имиджови кадри и такива от екзотични дестинации, където певиците са били наскоро. Ивена бе в Доминикана с приятели, а Славена на романтично пътешествие в Бали. „Имах среща с моя приятелка, която е журналист. Споделих й плановете ни за съвместния проект и тя даде идея да запечатаме най-интересните моменти от почивката ни, които след това да включим и в клипа“, сподели още Ивена. Кадрите се появяват като спомени, а двете красавици се шегуват, че „мерят“ его от двата края на света. „Виктория СПА“ в София се превърна в снимачна площадка на „Его“, а домакините на центъра дали пълна свобода на певиците да го ползват цяла нощ. Гримът е дело на Бони, а косите – на Ина Алексиева-Янева. Очаквайте „Его“ от днес в ефира на Hit Mix Channel и радиостанциите в страната.