×

StaffZone.bg представя своята безплатна услуга-"Управление на Графика"

Категория : Заведения

Публикувана: 28/03/2018

StaffZone.bg представя своята безплатна услуга-"Управление на Графика", която е създадена за да бъде изцяло в помощ на работодателите.
Благодарение на услугата за управление на графика на персонала в StaffZone.bg, управителите имат пълен достъп и контрол над графика на своите служители, като могат да го добавят и редактират в реално време дори от своя смартфон.

StaffZone.bg сама по себе си е една уникална по рода си платформа, която няма аналог в световен мащаб, един продукт разработен изцяло в България. Идеята за StaffZone.bg е породена от необходимостта, която поражда динамиката в търсенето на персонал в България, както и необходимостта от платформа, която да е в услуга както на РАБОТОДАТЕЛЯ така и на РАБОТНИКА.
 
Различните категории като "Музика и Танци", "Заведения", "Здраве и Красота" обхващат изцяло всички сфери в които има интензивно търсене на персонал и дава възможност за ефективна реклама на самите Работодатели.
Изграждането и поддръжката на собствен сайт е един дълъг, сложен, а също така и скъп процес, за по голяма част от работодателите.
StaffZone.bg осигурява възможността да използвате своя профил като персонален уебсайт: на вас като професионалист, както и на вашия бизнес. Пълна информация за вас, снимки, видеа, новини, контакти вече и управление на графика на персонала са само част от огромния потенциал на платформата StaffZone.bg.