×

Славена представя „Сватба“

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 12/05/2018

Славена е готова с най-новата си авторска песен на фолклорна основна, озаглавена „Сватба“. Видеото ще се завърти от днес в ефира на Фолклор ТВ.

Талантливата изпълнителка вече може да се похвали с поредната песен, написана лично от нея. „Сватба“ е авторска композиция по музика и текст на Славена и аранжимент на Недко Маджиров. Певицата неведнъж е споделяла в свои интервюта, че често е канена като гост-изпълнител на сватби и други празници в Югозападна България и това я вдъхновява да пее и твори хубава македонска музика. „Написах и изпях „Сватба“ за всички млади влюбени, които решават да се врекат във вярност. Вложих цялата си душа в създаването на мелодията и стиховете и се надявам песента да докосне повече хора. Бих се радвала ако се превърне в една от предпочитаните от младоженците.“, сподели Славена.

Режисьор, сценарист и оператор на клипа е „Сафет студио“, а видеото е заснето в парк „Свети Врач“ в град Сандански. В лентата участват и талантливите танцьори от читалището в града. Не пропускайте „Сватба“  от днес в ефира на Фолклор ТВ.

Link за сваляне .wav: https://www56.zippyshare.com/v/V8qv7shJ/file.html

Автор: Николай Стефанов