×

Морската парти-столица на Балканите открива сезона

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 08/06/2018

Началото на летния сезон в най-посещавания клуб по черноморието ни- Cacao Beach, ще се състои в два дни- на 8 и 9 Юни. На пулта ще се представят девет артисти, които ще нажежат обстановката до максимум с техно в петъчната и хаус в съботната нощ.

В петък на 8 Юни на сцената старт на сезона ще даде българинът DJ Diass. След него с нежното си присъствие за атмосферата ще допринесе един от най-хитовите DJ-и през последния сезон- DJ Anna. Французинът Citizen Klain ще бъде трети, а участието му е първо от двете му ексклузивни партита на българска територия, включени в програмата му за сезона. Естествено и второто ще бъде на Cacaoo Beach. Закриващ вечерта е Kaiser Souzai, който стъпва на наша земя за пръв път, но обожава българската публика и обещава на феновете зашеметяващо парти.

Втората нощ отново ще бъде открита с българско участие- DJ-ите Deso и Pacho&Pepo. Хедлъйнърите на вечерта са Chus&Ceballos. Създателите на Iberican Sound са чести резиденти в някои от най-големите и легендарни клубове в Ню Йорк, Маями, Токио и Монтреал и ще пренесат обстановката от тези легендарни места на горещия Cacao Beach.

 

Билети за грандиозното събитие все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim.bg на цена от 15 лева на вечер, а билетът за двете вечери е 24 лева.