×

Славена възпя невъзможната любов в интересен дует

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 09/06/2018

Славена представя най-новия си проект, който е колаборация с Алекс Димитров и се казва „Чула ли си, Елице“.Видеото от днес ще се завърти в ефира на Фолклор ТВ.
Талантливата певица отново влиза в ролята на композитор и текстописец, а аранжиментът е поверен на Недко Маджиров.

В песента е възпята невъзможната любов между лирическата героиня Елица и нейния любим, който по стар български обичай бива сгоден за сестра й. Въпреки болката в сърцето и желанието им да бъдат заедно, Елица избира да остане до семейството си. „Алекс Димитров е един от най-добрите мъжки гласове в България и отдавна искахме да направим съвместен проект, който да е авторски на фолклорна основа, със силна лирика и послание. Мисля, че успяхме да пресъздадем невъзможната любов между двама млади, а финалът е и един от най-силните моменти в текста.“, сподели Славена. Клипът е дело на „Сафет студио“ и в него участват танцьорите от читалище „Отец Паисий“ – Сандански.

Гласовитата певица и Алекс Димитров от години имат съвместни участия в Югозападна България и песента им е резултат от приятелството и професионализма, които двамата са изградили. Славена се радва на успеха на преднишния си проект „Сватба“ и вече твори нови неща във фолклорната област, към която се е насочила основно.
Не пропускайте „Чула ли си, Елице“ от днес в ефира на Фолклор ТВ и радиостанциите в страната.


Линк за сваляне .wav: https://www70.zippyshare.com/v/u8M8apZA/file.html
Линк за сваляне Mp3 - https://www70.zippyshare.com/v/HalapJpi/file.html