×

Guava Beach Club ви очаква

Категория : Заведения

Публикувана: 15/06/2018

 

Ако търсите място, където да се разхладите с коктейли през деня и да разгорещите страстите през нощта, прекратете търсенето: в сърцето на Слънчев бряг на самата плажна ивица между хотелите Виктория и Гларус Ви очаква Гуава Бийч Клуб. 

За феновете на екзотичните питиета барманите на Гуава Бийч Клуб са готови да приготвят някои от коктейлите в менюто или пък да забъркат специален според желанието на клиента. Ако обичате разнообразните наригле-аромати и кулинарните изкушения, приготвени на барбекю, насладете им се в Гуава Бийч Клуб.

В Гуава Бийч Клуб ще  станете част от най-големите партита в Слънчев бряг- единственото по рода си тук пяна парти „Bubbles on the Beach”, партитата с над 1500 посетители на вечер- „As seen on TV” и „Totally summer”. В понеделник усмихнатият персонал на бара Ви е приготвил “Blue moon party”, на което всички посетители получават по един безплатен коктейл.

Когато посетите Гуава Бийч Клуб, не забравяйте да полегнете на удобните пуфове на пясъка,  докато събирате тен, защото нощта ще бъде дълга и изпълнена с много танци и игри, приготвени за посетителите от DJ-я на заведението.

 

Гуава Бийч Клуб ви очаква! Насладете му се!