×

Никола Тодоров с троен празник

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 03/07/2018

Никола Тодоров отбелязва три щастливи събития в своя живот. Младата надежда на фолклорната музика празнува днес рожден ден и тръгва по нов творчески път.

Гласовитият изпълнител става част от голямото семействто на „ВВД-Руйчев" и е новото лице на телевизия „Родина". В 20.30 ч. ще бъдат промотирани цели четири проекта, които той засне наскоро с екипа на медията. Никола Тодоров е познато име на музикалната сцена – участвал е в редица концерти и фестивали в България, Гърция, Турция, Русия и др. Има няколко издадени песни и видеоклипове, сред които „Китка: Стани, стани, щерко ле", „Разболело се мамино Ленче", „Ой кажи, кажи, моме Калино", „Садила мома ядено лозе" и дуета с Яна Добрева „Три години". 6 години преподава народно пеене в Югозападен университет в Благоевград и участва дейно в културния живот на своя град. „Удоволствие за мен е да стана част от музикална компания „ВВД-Руйчев", в чието лице видях истински ценители и радетели на изворния фолклор, в най-чистия му и и автентичен вид, какъвто съм и аз. Днес е изключителен ден за мен – може би най-щастливият в живота ми до този момент. Имам повод да почерпя за цели три прекрасни неща.", сподели развълнувано Никола. Изпълнителят е твърдо решен да не прави повече големи паузи и да радва почитателите на хубавата народна музика с качествени проекти.

Гледайте днес от 20.30 ч. по телевизия „Родина" четирите видеоклипа, с които медията ще представи Никола Тодоров. Повторения ще има на 4 юли /сряда/ от 06.00 ч. и 18.00 ч.