×

Какво представлява StaffZone.bg?

Категория : Заведения

Публикувана: 04/07/2018

- Какво представлява професионалната платформа StaffZone.bg?

- Staffzone.bg e единствената по рода си социална мрежа с професионална насоченост. Създавайки свой професионален профил, който може да бъде управляван в реално време дори чрез смартфон, потребителят лесно и бързо може да намери персонал за своя бизнес или да открие своя нов работодател.
Staffzone.bg е социалната мрежа, която свързва хората с общ професионален интерес! Staffzone.bg е разделен на три основни категории:

Работници:
1. Музика и Танци - обхваща професиите, занимаващи се с музиката, танците и шоупрограмите;

2. Заведения - обхваща целия персонал, който работи в сферата на заведенията- барове, ресторанти, дискотеки и други;
3. Здраве и красота – обхваща всички, които работят като фризьори, козметици, рехабилитатори, фитнес инструктори, продавач-консултанти, промоутъри и други.

- Всеки, който работи или иска да работи в една от основните категории вече може напълно безплатно да си направи свой собствен професионален профил. Профилът в Staffzone.bg представя служителя в неговата работна среда и дава информация на работодателите, свързана с работната му история, квалификация, умения, години, външен вид и много снимки. Цялата информация, която дава профилът в Staffzone.bg, има цел по-лесно и бързо селектиране на кандидатите за работа. За тези, които вече имат работодател, профилът в Staffzone.bg е своебразна визитна картичка и демонстрира професионализма и отношението към професията. Работното място на определен служител се вижда както в личния му профил, така и в профила на неговия работодател.

Работодатели:

Работодателите могат да използват профила си в Staffzone.bg като уеб сайт на своя бизнес, насочен не само към служителите, но и към клиентите. Създаването и поддръжката на собствена уеб страница днес изисква много време, пари и усилия, затова много от собствениците на ресторанти, барове, дискотеки, фитнес зали, спа центрове, студиа за красота, магазини за козметика и др. не могат да си позволят своя свободна уеб страница. В профила на своя бизнес в Staffzone.bg, всеки работодател може да даде подробна информация на бъдещите свои служители или клиенти. Чрез галерията от снимки, описанието, работното време, снимките на менюто или предлаганите услуги, секцията с новини, както и представянето на персонала, всеки потребител може да добие реална представа за бизнеса и да прецени бързо и лесно дали иска да стане част от екипа или пък да го посети като клиент.

РЕГИСТРАЦИЯ КАТО РАБОТНИК

StaffZone.bg е създаден да улесни свързването и поддържането на контакт между работодателите и работниците- без агенции и посредници. Като регистриран потребител Вие получавате възможността бързо и лесно да научавате за нови свободни работни позиции на различни места; да давате оценка за място, на което вече сте работили; да получавате информация за мястото, на което искате да работите чрез отзивите за него.

Профилът в StaffZone.bg Ви гарантира професионално представяне, което ще замени нуждата от визитна картичка, лична страница или агент. Профилът Ви в StaffZone.bg Ви позволява да променяте и добавяте всякаква информация, снимки и видеа по всяко време дори от Вашия смартфон.

Работниците в StaffZone.bg са разделени в три основни категории- "Музика и танци", "Заведения", "Здраве и красота", а всяка от категориите е разделена на секции, които цялостно обхващат конкретната категория.

Секция "Новини" е информационен портал, представящ най-интересното във всяка от категориите, например новооткрити заведения, иновции в процедурите за здраве и красота, участия, клипове и нови песни на различни музикални компании и изпълнители, интервюта с работници и работодатели.

StaffZone.bg има и своебразна класация. Първите два профила на работници от всяка категория, събрали най-много гласове от всички посетители на сайта, стават "Популярни работници" и се показват на началната страница на сайта. Там те са най-често виждани от всички работодатели.

Всеки личен профил в StaffZone.bg съдържа "снимки" и "видеоклипове", които са Вашето визуално представяне пред работодателите и потребителите на сайта. Секцията "Текст" са думи, описващи Ви в свободен текст, които служат като мотивацианно писмо, а секция "Умения" е мястото, където да изброите конкретни качества, които притежавате и се оценяват от работодателите. В "Работна история" се посочват предишните Ви работни места, както и мястото, където работите по настоящем (ако има такова). Чрез страницата "График" в меню "Настройки" бързо и лесно получавате седмичния си график за работното място, на което сте отбелязали, че работите в момента. Всички работодатели, които сте посочили и имат регистрация в StaffZone.bg, могат да оставсят за Вас "Отзиви". Секция "Контакти" е мястото, където да добавите всички наични за връзка с Вас. Важно е да отбележим, че контактите Ви са видими само за екипа на StaffZone.bg и регистрираните работодатели, така че сигурността и спокойствието Ви са гарантирани.

РЕГИСТРАЦИЯ КАТО РАБОТОДАТЕЛ

Една от основните функции на StaffZone.bg е да свързва Вас-работодателите и регистрираните в нашия сайт работници.

В секциите "Музика и танци", "Заведения" и "Здраве и красота" ще откриете всички регистрирани потребители. Като регистриран работодател, Вие имате възможността да изпращате директни съобщения, както и да получите достъп до телефонните контакти на всички работници, които представляват интерес за Вас.

Секция "Новини" е информационен портал, представящ най-интересното в различни категории, например новооткрити заведения, иновции в процедурите за здраве и красота, участия, клипове и нови песни на различни музикални компании и изпълнители, интервюта с работници и работодатели.

StaffZone.bg Ви дава възможност да създадете и управлявате страницата на Вашия бизнес абсолютно безплатно дори чрез Вашия смартфон. Всички потребители на сайта могат да гласуват за Вашия профил, а регистрираните- да Ви изпращат директни съобщения. Във Вашия профил по всяко време бихте могли да сменяте и добавяте снимки, които по най-добър начин представят Вашия бизнес. В секцииите "За нас", "Меню" и "Работно време" можете да дадете на потребителите и посетителите повече информация за типа и характера на Вашия бизнес, цените и услугите, които предлагате, както и информация за неговото местонахождение, работното време и всичко, което смятате, че е интересно и важно за всички, които ще се докоснат до това, което правите. Секцията "Новини" в личния Ви профил е свързана с всички новости около Вашия бизнес, например нов изпълнител, ново меню, нова услуга, нов интериор и т.н. "Контакти" е мястото, където да добавите всички наични за връзка с Вас.

В категорията "Staff" във Вашия профил се виждат всички регистрирани потребители, които са отбелязали, че работят като служители във Вашия бизнес. Чрез страницата "График" в меню "Настройки" бихте могли да управялвате бързо и лесно седничния график на Вашите служители, като изберете смените на всички работници по дни. Веднага след като направите това, служителите Ви ще получат известие в личните си профили с новия работен график, който сте създали.

Секцията "Търси STAFF" е насочена към работодателите, които целят да разширят своя бизнес или да попълнят свободно място в колектива си. Тук ще намерите всички регистрирани работници, които към момента на Вашето посещение активно търсят работа. Чрез клик върху снимката на потребител ще получите достъп до пълната информация за конкретния работник, негови снимки и контакти, а освен това ще получите и възможност за директен контакт чрез съобщение в платформата на StaffZone.bg. Пълна хронология на Вашата кореспонденция се съхранява в секция "Съобщения".