×

Карлос и Славена и тяхната дуетна песен "Бумеранг"

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 01/09/2018


Приятно изненадани останаха меломаните от най-новата колаборация във фолка - Карлос и Славена и тяхната дуетна песен "Бумеранг". Песента направи своята премиера в официалния канал на музикална компания "Пайнер" в YouTube - "Planeta Official". Двамата изпълнители се радват на силен интерес към съвместния им проект, както и на коментари, окуражаващи ги с високи оценки.
 Музиката и аранжиментът на песента "Бумеранг" са дело на композитора Егли Марини, а текстът и е написан от самият Карлос. Гост-музикант в песента е виртуозния български цигулар - Георги Янев. Режисьор на красивото и цветно видео, което се завъртя по телевизия "Планета" и "Планета HD" е Христо Кавалов.
 - "Надявам се хората да оценят това, че се опитахме да създадем  една красива песен с позитивно послание, за разлика от типичните песни за днешно време" - споделя с нейните почитатели в социалните мрежи Славена. Карлос също не крие радостта си от добре свършената работа като споделя, че отдавна е искал да направи дует със своята колежка Славена. Изпълнителят твърди, че е бил сигурен, че гласовете им ще си паснат добре, а сега оставя на почитателите си да преценят дали това е така.