×

БЯЛА КОЛЕДА ЗА ДЕНИ

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 06/12/2018

" БЯЛА КОЛЕДА ЗА ДЕНИ " 
 За 5-и пореден път, Раднево става домакин на благотворителна кампания за малкият Дени, с историята на който StaffZone.bg Ви запозна преди време, като медиен партньор на благотворителните събитията свързани с малкият герой.
 Припомняме ви, че Дени страда от детска целебрална парализа. Лечението му се провежда в Китай, благодарение на благотворителни концерти, дарителски сметка и DMS номер.Предоставяме ви отново и тях с молба и апел за помощ: IBAN: BG33TTBB94005528316912 Сосиете Женерал Експресбанк, офис Раднево, Pay Pal: vania0510@abv.bg, или на дарителски номер:
DMS DENI 17 777
 През 2019 година, за Дени предстоят две рехабилитации,
като за първата парите са събрани. Кампанията която тече в момента, има за цел набирането на следващите
30 000 лв, които ще са нужни за втората рехабилитация. 
Поредният благотворителен концерт, ще се проведе отново в родният град на детето - Раднево
и ще бъде 5-и пореден.Този път, концерта е с призив -
"БЯЛА КОЛЕДА ЗА ДЕНИ". Той ще се състои на 20-и декември от 19.00ч.в р-т Алея. Входът е 10 лв. Благотворителната инициатива е обединила популярни изпълнители от различни жанрове. 
 От семейството на Дени споделят с благодарност към хората, които помагат, че той се справя добре и геройски реагира на лечението.
В момента се работи усилено върху подобряване на координацията, фината моторика и говора, като за целта, в Китай дневно се извършват, между 7 и 9 процедури.
 StaffZone.bg пожелава кураж на Дени и успех на кампанията. Благодарим от името на семейството на малкият - голям герой, на всички добри хора, които не остават безпристрастни с битката на Дени.Весели празници на всички и
БЯЛА КОЛЕДА ЗА ДЕНИ!