×

Моминско парти - изненада, за Софи Маринова

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 13/03/2019

Ромският славей - Софи Маринова, бе изненадана със зрелищно моминско парти от своите шаферки. Четирите специални дами - мисис баба Дони Чачова, дизайнерката - София Борисова, кметът на Владя - Таня Иванова и дизайнерката - Руслана Канева, успели да заблудят бъдещата булка, че я канят просто на проба на булчинската и рокля, в салона на Романтика Фешън. Изненадата за Софи Маринова била голяма, когато там заварила шаферките си облечени в официални, червени тоалети.Чакал я още и гримьорът Борислав Соколов - Мис Бони, за да се погрижи за макиажа на бъдещата булка. Тя трябвало да облече специално подбран за нея тоалет, след което била поканена в осигурената за нея и най-близките и приятелки - лимузина.Първо булката и нейният отбор, се отправили на вълнуваща фотосесия с няколко красиви дестинации. След това, лимузината спряла пред столичен хотел, като булката отново била накарана да повярва, че тя и шаферките и просто ще вечерят в ресторанта на хотела, за да обсъдят последните приготовления около сватбата, която ще се състои на 24-и март . Още по-голяма била изненадата за Софи, когато била накарана да влезе първа в ресторанта на хотела. Тя заварила пищно украсена зала, а вътре я чакали всички най-близки до нея дами.Булката и нейните приятелки, празнували шумно с песни и танци до момента, в който се появил младоженеца Гринго, за да отведе своята любима в специално осигурен за тях апартамент на хотела, където двамата щели да прекарат романтична нощ.

Организаторката на сватбата - Дони Чачова, казва че това е било една генерална репетиция за голямото тържество на 24-и март, за което всички са нетърпеливи.

А ние от StaffZone.bg, признаваме креативността, на прекрасните дами, организирали моминското парти, на ромският славей - Софи Маринова.