×

Лилия Семкова отправи благодарност за първия си милион

Категория : Музика & Танци

Публикувана: 25/11/2019

Лилия Семкова публикува видео с благодарност към всички хора, харесали песента й „Жалба за България". Риалити героинята от „Фермата" отбеляза милион гледания на видеото в социалните мрежи.

 

Близо два месеца след пускането на проекта „Жалба за България", той продължава се радва на изключителен интерес от страна на музикалните почитатели. Прочувствените текст, мелодия и изпълнение успяха да докоснат любителите на фолклора, а и не само. Видеото към песента събра над 1 милион гледания, десетки хиляди споделяния и коментари само от една публикация в социалната мрежа Фейсбук. „Мили приятели, благодаря ви от цялото си сърце за всички прекрасни пожелания, мили думи и интерес към песента "Жалба за България". Благодаря ви за любовта и топлината, с която пълните сърцето ми и ме карате да се усмихвам! Обичам ви!", написа изпълнителката в своя профил.

 

Въпреки ангажиментите си покрай наближаващите празници, Лилия Семкова не спира да работи по нови проекти. Следващата й песен ще бъде бърза и отново авторска на фолклорна основа.

 

Линк към песента: https://www.youtube.com/watch?v=szqCfx21llw