×

Заведения

Дари Mундщук- Спаси Живот

Една интересна и иновативна благотворителна кампания, започна екипът на Инвиктъс Стайл. Ето как те обясниха, за своето благотворително начинание:

Здравейте на всички наши клиенти, приятели и колеги .

Ние от Инвиктъс Стайл ЕООД решихме да създадем кампания, в коята всеки един от нас, може да се включи, стига да има добро сърце.

Както всички знаем, от доста дълго време има кампании за събиране на пластмасови капачки, които се рециклират и парите от тях биват дарявани дали за инвалидни колички, сираци, кувиози и т.н.
Ние решихме да даряваме всеки един използван еднократен пластмасов мундщук, защото плътността и тежината му е много по-голяма от тази на капачка, и е почти невъзможно изхърлен мундщук в приротата да бъде разложен за 10 години напред.
За всички решили да се включат от София, могат да даряват мундщуците си лично в магазина или както всички други, да се свържат с Дари Капачка - Спаси Живот .
Молим, да се обърне наистина голямо внимание на кампанията, нека станем малко по-отговорни, по-добри и по-обичливи.

Нека с малко , но да помогнем, един човешки живот да стане по-добър !

Екипът на StaffZone.bg подкрепяме иницятивата и пожелаваме успех на организаторите!

Mazaya Lounge & Club - Cъздаден с много любов

Cъздаден с много любов!

Така екипът на Mazaya Lounge & Club говорят за своето уникално бижу.

Най-новият наргиле бар в София отваря врати и обещава онова, което липсваше на София до сега:

eдно идеално място за срещи, забавления и партита в сaмото сърце на Студентски Град.

Mazaya Lоunge & Club разполага с два етажа, специално проектирани да задоволят нуждите на всеки клиент.

За любителите на партитата, забавлението и тоталния нощен лукс с DJ програма и невероятен звук, е предвиден етаж едно.

Онези от вас, които търсят приятна и релаксираща обстановка, където да се потопят в лукса на Ориента и да се насладят на вкусна храна, ароматни наргилета и освежаващи питиета, е предвиден вторият етаж на бара.

Mazaya Lоunge & Club -независимо дали искаш да релаксираш или да се забавляваш, тук ще намериш всичко, съчетано с много професионализъм и перфектен интериор.

За повече информация:

https://staffzone.bg/mazayaloungeclub

Дидо от София спечели чисто нов HUAWEI P20 PRO


Дидо от София е големият късметлия, който се регистрира в StaffZone.bg и спечели чисто нов HUAWEI P20 PRO.
Дидо е на 25 години  и  работи  като главен барман, отговарящ за организацията, завеждането на стоката и отчетността на бара.
Неговата страст са коктейлите. Той не спира да експериментира, търсеики създаването на съвършения коктейл.
-StaffZone.bg е една идеална възможност хората като мен да имат профил с който да покажат на всички че са професионалисти и че обичаме работата си. 
-Харесва ми идеята за StaffZone.bg и се радвам, че ще мога да комуникирам с хора като мен и с настоящи и бъдещи работодатели.
-Пожелавам успех на целия екип и благодаря за чудесния подарък, с който ще  мога да снимам коктейлите, които създавам.
Екипът на StaffZone.bg пожелава на Дидо още много успехи в личен и професионален план и благодари за гласуваното доверие!
 

Какво представлява StaffZone.bg?

- Какво представлява професионалната платформа StaffZone.bg?

- Staffzone.bg e единствената по рода си социална мрежа с професионална насоченост. Създавайки свой професионален профил, който може да бъде управляван в реално време дори чрез смартфон, потребителят лесно и бързо може да намери персонал за своя бизнес или да открие своя нов работодател.
Staffzone.bg е социалната мрежа, която свързва хората с общ професионален интерес! Staffzone.bg е разделен на три основни категории:

Работници:
1. Музика и Танци - обхваща професиите, занимаващи се с музиката, танците и шоупрограмите;

2. Заведения - обхваща целия персонал, който работи в сферата на заведенията- барове, ресторанти, дискотеки и други;
3. Здраве и красота – обхваща всички, които работят като фризьори, козметици, рехабилитатори, фитнес инструктори, продавач-консултанти, промоутъри и други.

- Всеки, който работи или иска да работи в една от основните категории вече може напълно безплатно да си направи свой собствен професионален профил. Профилът в Staffzone.bg представя служителя в неговата работна среда и дава информация на работодателите, свързана с работната му история, квалификация, умения, години, външен вид и много снимки. Цялата информация, която дава профилът в Staffzone.bg, има цел по-лесно и бързо селектиране на кандидатите за работа. За тези, които вече имат работодател, профилът в Staffzone.bg е своебразна визитна картичка и демонстрира професионализма и отношението към професията. Работното място на определен служител се вижда както в личния му профил, така и в профила на неговия работодател.

Работодатели:

Работодателите могат да използват профила си в Staffzone.bg като уеб сайт на своя бизнес, насочен не само към служителите, но и към клиентите. Създаването и поддръжката на собствена уеб страница днес изисква много време, пари и усилия, затова много от собствениците на ресторанти, барове, дискотеки, фитнес зали, спа центрове, студиа за красота, магазини за козметика и др. не могат да си позволят своя свободна уеб страница. В профила на своя бизнес в Staffzone.bg, всеки работодател може да даде подробна информация на бъдещите свои служители или клиенти. Чрез галерията от снимки, описанието, работното време, снимките на менюто или предлаганите услуги, секцията с новини, както и представянето на персонала, всеки потребител може да добие реална представа за бизнеса и да прецени бързо и лесно дали иска да стане част от екипа или пък да го посети като клиент.

РЕГИСТРАЦИЯ КАТО РАБОТНИК

StaffZone.bg е създаден да улесни свързването и поддържането на контакт между работодателите и работниците- без агенции и посредници. Като регистриран потребител Вие получавате възможността бързо и лесно да научавате за нови свободни работни позиции на различни места; да давате оценка за място, на което вече сте работили; да получавате информация за мястото, на което искате да работите чрез отзивите за него.

Профилът в StaffZone.bg Ви гарантира професионално представяне, което ще замени нуждата от визитна картичка, лична страница или агент. Профилът Ви в StaffZone.bg Ви позволява да променяте и добавяте всякаква информация, снимки и видеа по всяко време дори от Вашия смартфон.

Работниците в StaffZone.bg са разделени в три основни категории- "Музика и танци", "Заведения", "Здраве и красота", а всяка от категориите е разделена на секции, които цялостно обхващат конкретната категория.

Секция "Новини" е информационен портал, представящ най-интересното във всяка от категориите, например новооткрити заведения, иновции в процедурите за здраве и красота, участия, клипове и нови песни на различни музикални компании и изпълнители, интервюта с работници и работодатели.

StaffZone.bg има и своебразна класация. Първите два профила на работници от всяка категория, събрали най-много гласове от всички посетители на сайта, стават "Популярни работници" и се показват на началната страница на сайта. Там те са най-често виждани от всички работодатели.

Всеки личен профил в StaffZone.bg съдържа "снимки" и "видеоклипове", които са Вашето визуално представяне пред работодателите и потребителите на сайта. Секцията "Текст" са думи, описващи Ви в свободен текст, които служат като мотивацианно писмо, а секция "Умения" е мястото, където да изброите конкретни качества, които притежавате и се оценяват от работодателите. В "Работна история" се посочват предишните Ви работни места, както и мястото, където работите по настоящем (ако има такова). Чрез страницата "График" в меню "Настройки" бързо и лесно получавате седмичния си график за работното място, на което сте отбелязали, че работите в момента. Всички работодатели, които сте посочили и имат регистрация в StaffZone.bg, могат да оставсят за Вас "Отзиви". Секция "Контакти" е мястото, където да добавите всички наични за връзка с Вас. Важно е да отбележим, че контактите Ви са видими само за екипа на StaffZone.bg и регистрираните работодатели, така че сигурността и спокойствието Ви са гарантирани.

РЕГИСТРАЦИЯ КАТО РАБОТОДАТЕЛ

Една от основните функции на StaffZone.bg е да свързва Вас-работодателите и регистрираните в нашия сайт работници.

В секциите "Музика и танци", "Заведения" и "Здраве и красота" ще откриете всички регистрирани потребители. Като регистриран работодател, Вие имате възможността да изпращате директни съобщения, както и да получите достъп до телефонните контакти на всички работници, които представляват интерес за Вас.

Секция "Новини" е информационен портал, представящ най-интересното в различни категории, например новооткрити заведения, иновции в процедурите за здраве и красота, участия, клипове и нови песни на различни музикални компании и изпълнители, интервюта с работници и работодатели.

StaffZone.bg Ви дава възможност да създадете и управлявате страницата на Вашия бизнес абсолютно безплатно дори чрез Вашия смартфон. Всички потребители на сайта могат да гласуват за Вашия профил, а регистрираните- да Ви изпращат директни съобщения. Във Вашия профил по всяко време бихте могли да сменяте и добавяте снимки, които по най-добър начин представят Вашия бизнес. В секцииите "За нас", "Меню" и "Работно време" можете да дадете на потребителите и посетителите повече информация за типа и характера на Вашия бизнес, цените и услугите, които предлагате, както и информация за неговото местонахождение, работното време и всичко, което смятате, че е интересно и важно за всички, които ще се докоснат до това, което правите. Секцията "Новини" в личния Ви профил е свързана с всички новости около Вашия бизнес, например нов изпълнител, ново меню, нова услуга, нов интериор и т.н. "Контакти" е мястото, където да добавите всички наични за връзка с Вас.

В категорията "Staff" във Вашия профил се виждат всички регистрирани потребители, които са отбелязали, че работят като служители във Вашия бизнес. Чрез страницата "График" в меню "Настройки" бихте могли да управялвате бързо и лесно седничния график на Вашите служители, като изберете смените на всички работници по дни. Веднага след като направите това, служителите Ви ще получат известие в личните си профили с новия работен график, който сте създали.

Секцията "Търси STAFF" е насочена към работодателите, които целят да разширят своя бизнес или да попълнят свободно място в колектива си. Тук ще намерите всички регистрирани работници, които към момента на Вашето посещение активно търсят работа. Чрез клик върху снимката на потребител ще получите достъп до пълната информация за конкретния работник, негови снимки и контакти, а освен това ще получите и възможност за директен контакт чрез съобщение в платформата на StaffZone.bg. Пълна хронология на Вашата кореспонденция се съхранява в секция "Съобщения".

 

Нощното бижу на южното черноморие Club Massay Лозенец Ви очаква

Топ локацията в Лозенец това лято несъмнено ще бъде Club Massay. Ако обичате горещите партита с топ изпълнители, качествените питиета и наргилета и приятните изненади, заповядайте и им се насладете.


След грандиозното откриване с участието на тийн сензацията Тита, от клуба са се погрижили за доброто настроение на своите гости с разнообразна програма за цялото лято. Определено ще бъде интересно!


На 6 Юли (петък) гост на клуба ще бъде хитмейкъра Криско, който ще нагорещи страстите до червено с най-новите си парчета. Силният старт на лятото ще бъде продължен от  други звезди-  поп-фолк дивата Яница (12.07), RnB дуетът  Павел и Венци Венц (04.08), прелестната Алисия (10.08) и провокативната Емануела (24.08). Всяка сряда Монти ще вдига публиката с най-якото черно парти на черноморието, а неделите са отредени на руските хитове и българска естрдна музика със Стоян Петров.

 

Лично собственикът на клуба- Георги Варсамов, който е известен и с участието си във Фермата през 2017 година, обеща пред екипа ни, че изненадите няма да свършват през целия сезон, затова следете официалната страница на Club Massay в StaffZone.bg.

 

За резервации и повече информация:
+359 897 474 197
+359 885 033 063

Най-горещата лятна точка в Благоевград вече отвори врати

От няколко дни Благоевград може да се похвали с място, което съчетава всичко, от което човек има нужда през лятото. Релакс, приятна музика и качествени наргилета- мястото е само едно- Libido Shisha Aqua Park.

Голямото разнообразие от качествени аромати, просторната релакс зона с шезлонзи край басейна, допълнени с най-добрата музика, подбрана от хитови DJ-и, ще ви накарат да искате лятото никога да не свършва.

Libido Shisha Aqua Park е място за истински ценители. За своите посетители екипът на Libido bar Благоевград е подготвил свежи летни аромати, които ще ви пренесат в една истинска дубайска приказка.

Насладете се на най-добрите наргилета на Югозапада край басейните на Aqua Park Благоевград всеки ден от 11 до 19 часа, а в по-късните часове на деня заповядайте в Libido Bar на улица „Цар Иван Шишман“ 12.

 

За повече информация и резервации, посетете страницата на Libido Bar в StaffZone.bg или се обадете на телефон 0876288001.

“Златните“ вина GOLD MOON с две престижни награди

Проведе се пeтото юбилейно издание на националния конкурс „Сомелиер на годината 2018", където бяха избрани и носителите на приза „Вино на годината 2018". В престижната надпревара участваха над 120 вина, а бранда GOLD MOON грабнаха две първи места и се наредиха сред най-предпочитаните продукти на българския пазар.

 

В три пореди дни в голям столичен търговски център се състоя открита дегустация на най-добрите вина, които могат да се намерят в търговската мрежа в България. Стотици хора се докоснаха и опитаха различни бели, червени, розета, пенливи, специлни вина и ракии на български и чужди производители. Те бяха представени от топ сомелиери, които се състезаваха за престижната награда „Сомелиер на 2018 г.". Тази година за първи път посетителите дегустираха и два чисто нови продукта – Сладко пенливо вино със златни частици GOLD MOON и Сухо бяло вино с 23-каратови златни частици GOLD MOON PREMIUM. Неповторимият им вкус и стилна визия направиха силно впечатление на потребители и дегустатори, като това ги нареди сред най-обсъжданите и предпочитани вина. Гласуване на всички посетители и оценка на професионална комисия определи и първенците във всяка категория, а на бляскава церемония в Rainbow Plaza се връчиха и наградите. Водещи бяха Стефан Илчев и Атанас Стоянов-Наско, а GOLD MOON бе избран за уелкъм дринк на събитието. Г-н Михаил Марковски, председател на Асоциацията на сомелиерите в България, представи пенливото вино на сцената, подчертавайки неговите качества и новаторски стил.

 

GOLD MOON грабна златото в категорията „Български пенливи вина", а GOLD MOON PREMIUM бе наградено с първо място в категория „Български бели вина от чужди сортове". Собствениците и производители на бранда GOLD MOON 7S GROUP обещават, че съвсем скоро двата продукта ще бъдат разпространени в търговската мрежа в цялата страна и всички ще имат възможност да ги опитат.

 

Двете вина са с добавени 23-каратови златни частици и са произведени по специална и уникална за България технология. Комбинацията между Шардоне и Алиготе им придава неповторим и балансиран вкус и аромати. Вината са подходящи както за отбелязване на специални моменти, така и за консумиране с любими хора.

StaffZone.bg представя своята безплатна услуга-"Управление на Графика"

StaffZone.bg представя своята безплатна услуга-"Управление на Графика", която е създадена за да бъде изцяло в помощ на работодателите.
Благодарение на услугата за управление на графика на персонала в StaffZone.bg, управителите имат пълен достъп и контрол над графика на своите служители, като могат да го добавят и редактират в реално време дори от своя смартфон.

StaffZone.bg сама по себе си е една уникална по рода си платформа, която няма аналог в световен мащаб, един продукт разработен изцяло в България. Идеята за StaffZone.bg е породена от необходимостта, която поражда динамиката в търсенето на персонал в България, както и необходимостта от платформа, която да е в услуга както на РАБОТОДАТЕЛЯ така и на РАБОТНИКА.
 
Различните категории като "Музика и Танци", "Заведения", "Здраве и Красота" обхващат изцяло всички сфери в които има интензивно търсене на персонал и дава възможност за ефективна реклама на самите Работодатели.
Изграждането и поддръжката на собствен сайт е един дълъг, сложен, а също така и скъп процес, за по голяма част от работодателите.
StaffZone.bg осигурява възможността да използвате своя профил като персонален уебсайт: на вас като професионалист, както и на вашия бизнес. Пълна информация за вас, снимки, видеа, новини, контакти вече и управление на графика на персонала са само част от огромния потенциал на платформата StaffZone.bg.

Guava Beach Club ви очаква

 

Ако търсите място, където да се разхладите с коктейли през деня и да разгорещите страстите през нощта, прекратете търсенето: в сърцето на Слънчев бряг на самата плажна ивица между хотелите Виктория и Гларус Ви очаква Гуава Бийч Клуб. 

За феновете на екзотичните питиета барманите на Гуава Бийч Клуб са готови да приготвят някои от коктейлите в менюто или пък да забъркат специален според желанието на клиента. Ако обичате разнообразните наригле-аромати и кулинарните изкушения, приготвени на барбекю, насладете им се в Гуава Бийч Клуб.

В Гуава Бийч Клуб ще  станете част от най-големите партита в Слънчев бряг- единственото по рода си тук пяна парти „Bubbles on the Beach”, партитата с над 1500 посетители на вечер- „As seen on TV” и „Totally summer”. В понеделник усмихнатият персонал на бара Ви е приготвил “Blue moon party”, на което всички посетители получават по един безплатен коктейл.

Когато посетите Гуава Бийч Клуб, не забравяйте да полегнете на удобните пуфове на пясъка,  докато събирате тен, защото нощта ще бъде дълга и изпълнена с много танци и игри, приготвени за посетителите от DJ-я на заведението.

 

Гуава Бийч Клуб ви очаква! Насладете му се!

Включи се в играта на StaffZone.bg и спечели чисто нов Huawei P20 Pro

Включи се в новата игра на StaffZone.bg и имаш възможността да спечелиш невероятна награда!

Един от всички потребители, регистрирал профил в категория „Работник“, до 31 Август 2018г., ще получи Huawei P20 Pro.

За участие в Играта е необходимо само едно: да бъдат завършени коректно всички стъпки от регистрационната форма в срок до 23:59ч. на 31 Август 2018г.

Всеки участник има право да участва само с един профил, удостоверен с име и телефонен номер.

Печелившият ще бъде избран на 03 Септември 2018.

Регистрирай се като работник тук!

 

Подробно прочетете правилата тук:
1. Период на участие:

Крайният срок за участие в онлайн играта на StaffZone.bg (наричана „Играта“) е 31 Август 2018 в 23:59ч.

2. Организатор:

Организатор на Играта е StaffZone.bg, със седалище София, бул. „Черни връх“ 100.

3. Право на участие:

3.1  Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, което отговаря на следните правила:
- В периода на участие, физическото лице е регистрирало личен профил в категория „Работник“ в уеб сайта на StaffZone.bg.
- Всеки потребител, чийто профил е удостоверен с име и телефонен профил, има право само на една регистрация, участваща в Играта.
- Регистрацията се счита за успешна след активация на акаунта, т.е. след коректно попълване на всички стъпки от регистрационната форма.
- За участие в Играта не се изисква закупуване на продукт и/или услуга, предлагани от Организатора. Не се изисква преоставянето на залог.
3.2  До участие в Играта не се допускат:
- Малолетни и непълнолетни лица, както и такива, поставенни под пълно или ограничено запрещение.
- Служители на Организатора, дружествата, свързани с Организацията на Играта, както и членовете на техните семейства.
- Не изпълняват или не отговарят на някое от условията от горе изброените Правила.
- Използват нередовни, неоторизирани или дублирани профили в StaffZone.bg

4. Механизъм на участие в Играта:

За да се регистрира и да участва в Играта, Участникът трябва да:
4.1  Регистрира свой личен профил в категория „Работник“ в уеб сайта на StaffZone.bg
4.2  Всеки участник трябва да участва в Играта със своето истинско име, което следва да удостовери с лична карта в случай, че спечели награда.
4.3  Всеки участник има право да участва само с един профил.
4.4  Регистрирайки се за участие, Участникът дава своето съгласие личната му информация да бъде използвана само за целите на Играта.
4.5  Регистрирайки се за участие, Участникът дава се съгласява да спазва и уважава Правилата, Организатора и неговите решения,  включително и всяко негово тълкуване на Правилата.

5. Награди:
Наградата в настоящата игра е един (1) брой Huawei P20 Pro.

6. Определяне на печелившите участници и получаване на наградите:

6.1. Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип.
6.2. Името на печелившия ще бъде обявено на www.staffzone.bg, както и на официалната Facebook страница на StaffZone.bg на 01.09.2018г.
6.3. Спечелената награда няма право да заменя срещу паричната ѝ равностойност или каквато и да е друга равностойност. Печелившият участник няма право да преотстъпва или прехвърля по какъвто и да било начин на трети лица правото си да получи Наградата.
6.4. Печелившият участник следва да изпрати три имена и телефонен номер за връзка на електронен адрес: info@staffzone.bg не по-късно от 48 часа след изтеглянето му.
6.5. Наградата ще бъде връчена от Организатора в определен от него ден, на определено от него място. Организаторът не носи отговорност за щети нанесени върху Наградата след връчването ѝ на печелившия участник.

7. Ограничения на отговорността
7.1. Организаторите не носят отговорност за: грешни или подвеждащи имена; дублиране на профил от недоброжелатели; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината, по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на Играта; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта; други форсмажорни обстоятелства.
7.2. Организаторите не отговарят:
В случай, че Наградата не може да бъде получени, предоставена или реализирана, поради невъзможност печелившият участник и/или негов представител да се идентифицира и/или да получи наградата или поради други технически и/или юридически пречки, свързани с конкретния печеливш участник и/или негов представител/пълномощник.
При невъзможност Наградата да бъде предоставени, поради обстоятелства на непреодолима сила, поради нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства.
7.3. Организаторите не носят отговорност при невъзможност да се осъществи участие или да се предостави Наградата, в случай, че регистрацията на даден участник в Играта съдържа непълна, невярна или подвеждаща информация.
7.4. Организаторите не носят отговорност за липсващи или загубени регистрации.
7.5. Организаторите имат право по своя преценка да прекратят Играта по всяко време, в случай че настъпят обстоятелства, които възпрепятстват нейното провеждане, включително, но не само - злоупотреби, нарушаване на тези Правила, форсмажорни обстоятелства, акт на административен, съдебен или друг орган и др. В тези случаи Организаторите не дължат каквато и да е компенсация на участниците.
7.6. Забранени са всякакви опити за манипулиране на Играта. При всякакви злоупотреби, които пряко или косвено могат да бъдат използвани за влияние върху Играта, при съмнения за извършване на такива, както и при действия или бездействия на участник, които биха могли да увредят, накърнят, опетнят или дискредитират името, имиджа и/или репутацията на Организаторите, StaffZone.bg има право да дисквалифицира съответния участник, като в този случай Организаторът от StaffZone.bg не е длъжен да мотивира или обяснява дисквалификацията.
7.7. Всеки участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето истинско име.
7.8. За манипулация по точка 7.6. ще се счита използване на повече от един профил от едно и също лице за участие в Играта; Използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Играта.
7.9. Организаторите не носят отговорност за качеството на Наградата. Рекламации се предявяват към производителя или дистрибутора на конкретната награда, съгласно действащото законодателство на Република България.
7.10. Всеки участник обезщетява изцяло и предпазва Организаторите и техните поделения, филиали, дъщерни дружества, управители, длъжностни лица, служители и представители, всички спонсори на Играта, ако има такива, както и всички трети лица, свързани с разработването и провеждането на Играта /наричани заедно "Обезщетените Страни"/ по отношение на всякакви и всички искове, вреди, загуби, претенции, основания за започване на съдебно производство, производства, разходи и/или задължения в резултат на или възникнали във връзка с, или за които се твърди, че са в резултат на или свързани с:
- Кандидатстване на участник, участие, опит за участие или невъзможност за участие в Играта.
- Представяне/участие и/или Използването от Обезщетените страни на представяне/участие (и/или на част от такова).
- Неспазване от страна на участник на настоящите Правила или на някой от приложимите закони, подзаконови нормативни актове или разпоредби.
- Неразрешено използване от страна на участник, както е приложимо, на име, образ, глас, работен продукт, търговско наименование (бранд), търговска марка, лого на физическо или юридическо лице.
- Нарушаване или предполагаемо нарушаване на гаранция, декларация или право, предоставено от участник във връзка с Играта.
- Приемане и/или използване на Наградата.
- Всяко право или полза, предоставени от участник на Организаторите във връзка с Играта; Небрежност на участник или нарушаване от негова страна на всяко право на интелектуална собственост на трета страна, лична неприкосновеност или друго право.
8. Други условия:
8.1. Настоящите Правила са достъпни на интернет страницата на "http://http://www.staffzone.bg/.
8.2. Организаторът си запазва правото да удължава, отлага или анулира Играта, както и по всяко време да изменя и допълват настоящите Правила без уведомление. Измененията и промените в Правилата, включително промяна на Наградите или съответни дати, се извършват с публикуването им на интернет страниците по предходната точка 8.1. и влизат в сила от датата на публикуването им.
8.3. С участието си в Играта, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се обработват от StaffZone.bg за целите на организиране и провеждане на Играта.
8.4. Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват от StaffZone.bg при условията на Закона за защита на личните данни.
8.5. Печелившите участници се съгласяват да участват в последващи Играта рекламни активности, като StaffZone.bg си запазва правото да използва имената и адресите на участниците, техни фотографии, аудио и/или видео записи за публично представяне, без печелившите участници да получават допълнително възнаграждение за това.
8.6. С регистрирането си за участие в Играта всеки участник дава съгласие и предоставя безвъзмездно на StaffZone.bg правото да публикува имената на спечелилите в уебсайта и на официалната Facebook страница на StaffZone.bg.
8.7 Настоящите Правила влизат в сила от 01.06.2018 г.
9. Обработване на лични данни във връзка с Играта:
9.1. Данни за администратора на лични данни:
9.1.1. Име: StaffZone.bg, с адрес на управление гр. София, пк.1000, ул. „Черни връх“ 100.
9.2. Правно основание на обработването на лични данни от StaffZone.bg:
9.2.1. Свободно изразеното, конкретно и информирано съгласие на участника служи като правно основание за обработването на лични данни. Съгласието е предоставено въз основа на информацията, посочена в тези Правила, включително в настоящата точка 9.
9.2.2. Предоставянето на личните данни ще се смята за даване на съгласието на участника за обработване, съхраняване и използване на личните данни.
9.3. Обхват на обработваните от StaffZone.bg лични данни:
9.3.3. При регистрация, участниците предоставят на StaffZone.bg данните за името от потребителския си профил в социалната мрежа StaffZone.bg. Печелившите участници предоставят на StaffZone.bg също така своите имена (фамилия, бащино и собствено име), пълен адрес, телефонен номер и електронна поща;
9.4. Цели на обработването на лични данни:
Целите на обработването на лични данни са следните:
9.4.1. Да се използват личните данни за информиране на печелившите участници.
9.4.2. Да се направи връзка с печелившите участници с цел предоставяне на Наградата.
9.4.3. Да се направи връзка с печелившите участници с цел участие в последващи Играта рекламни активности.
9.5. Продължителност на обработването на лични данни:
9.5.1. Периодът на обработване на личните данни започва с предоставянето на личните данни.
9.6. Друга информация:
9.6.1. Администраторът на лични данни обработва личните данни съгласно приложимото национално и европейско законодателство, както и в съответствие с вътрешните актове на Администратора относно обработването на лични данни и приложимите мерки за тяхната защита.
9.6.2. Администраторът на лични данни може да възложи обработването на личните данни „обработващ лични данни" по смисъла на чл. 24 от Закона за защита на личните данни;Участниците могат да поискат информация по отношение на обработването на лични данни, коригирането или изменянето на техните лични данни по всяко време в писмо, адресирано до Администратора на лични данни, на посочения по-горе адрес на управление на StaffZone.bg. Участниците могат да възразят пред Администратора срещу обработването на личните им данни при наличие на законово основание за това.
9.7. Правни спорове:
9.7.1. Организаторите на Играта не носят отговорност и не следва да бъдат въвличани в правни спорове, свързани с притежаването или собствеността върху Наградите, както и спорове, свързани с евентуални разходи, направени от участниците във връзка с Играта.
9.7.2. Евентуалните правни спорове, които биха могли да възникват между Организаторите и участниците, ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие, а в случай че това се окаже невъзможно, двете страни ще отнесат въпроса до компетентните институции.
9.8. Играта се провежда в съответствие със законите на Република България.

InvictuS Style Nargile & Consumables

Ако все още имате въпроси към наргилето, то всички отговори ще намерите в магазина на InvictuS Style!

Там ще Ви помогнат да намерите подходящото наргиле за Вас, нужните консумативи и аксесоари към тях.

Заведенията, които са решили да работят с  InvictuS Style , ще ползват цени без конкуренция за една добра и задружна работа.

Адрес : гр. София бул. "Ботевградско шосе" 44   Телефон: 0892 229 190

Какво представлява професионалната платформа StaffZone.bg?

- Здравейте, господин Шуганов!
- Здравейте!

- Какво представлява професионалната платформа StaffZone.bg?

- Staffzone.bg e единствената по рода си социална мрежа с професионална насоченост. Създавайки свой професионален профил, който може да бъде управляван в реално време дори чрез смартфон, потребителят лесно и бързо може да намери персонал за своя бизнес или да открие своя нов работодател.
Staffzone.bg е социалната мрежа, която свързва хората с общ професионален интерес! Staffzone.bg е разделен на три основни категории:

Работници
1. Музика и Танци- обхваща професиите, занимаващи се с музиката, танците и шоупрограмите;
2. Заведения - обхваща целия персонал, който работи в сферата на заведенията- барове, ресторанти, дискотеки и други;
3. Здраве и красота – обхваща всички, които работят като фризьори, козметици, рехабилитатори, фитнес инструктори, продавач-консултанти, промоутъри и други.

- Как Ви хрумна идеята за сайта StaffZone.bg? Пояснете с какво той ще помогне зa бизнеса на участващите в тази професионална платформа?

- Идеята ми хрумна, когато имах дискотека преди три години. Като всеки, който се опитва да прави бизнес в тази държава, и аз се сблъсках с огромния проблем, свързан с намирането на подходящ персонал, който да отговаря на изискванията, които имах. Оказа се, че нямам абсолютно никакви контакти с хора, които имат опит като персонал за моя бизнес, нямах контакт с агенции, осигуряващи подходящ ентъртеймънт за моите гости, например танцьори, музиканти или диджеи. Бях нов в бизнеса, но това не беше само мой проблем. В разговори с мои колеги с бизнес в различни сфери се оказа, че този проблем е на всички, било то нови в бизнеса или с дългогодишен опит, хора с ресторанти, барове, дискотеки, фитнес зали, студиа за красота, спа центрове, хотели.. Намирането на персонал е един от най големите проблеми, пред които са изправени всички, желаещи да започнат нов бизнес или да развиват вече съществуващият такъв.

- Да разбирам ли, че всички онези хора, които имат потребност един от друг - визирам собствениците на хотели, заведения, нощни барове, ресторанти, фитнеси, спа центрове и хората, които предлагат своите професионални умения и възможности, нужни за съществуването на изброените горе бизнеси, ще бъдат на едно място и ще имат достъп и контакт един с друг?

- Всеки, който работи или иска да работи в една от основните категории вече може напълно безплатно да си направи свой собствен професионален профил. Профилът в Staffzone.bg представя служителя в неговата работна среда и дава информация на работодателите, свързана с работната му история, квалификация, умения, години, външен вид и много снимки. Цялата информация, която дава профилът в Staffzone.bg, има цел по-лесно и бързо селектиране на кандидатите за работа. За тези, които вече имат работодател, профилът в Staffzone.bg е своебразна визитна картичка и демонстрира професионализма и отношението към професията. Работното място на определен служител се вижда както в личния му профил, така и в профила на неговия работодател.

- Мислите ли, че това ще доведе до повишаване качеството на труда?
- Да, сигурен съм, че платформата Staffzone.bg не само ще помага на бизнеса да намира подходящ персонал, но и ще помогне на всички търсещи работа да намерят своя подходящ работодател. Това ще намали до минимум риска от наемане на неподходящ работник или от постъпването на работа при неподходящ работодател.

Работодателите могат да използват профила си в Staffzone.bg като уеб сайт на своя бизнес, насочен не само към служителите, но и към клиентите. Създаването и поддръжката на собствена уеб страница днес изисква много време, пари и усилия, затова много от собствениците на ресторанти, барове, дискотеки, фитнес зали, спа центрове, студиа за красота, магазини за козметика и др. не могат да си позволят своя свободна уеб страница. В профила на своя бизнес в Staffzone.bg, всеки работодател може да даде подробна информация на бъдещите свои служители или клиенти. Чрез галерията от снимки, описанието, работното време, снимките на менюто или предлаганите услуги, секцията с новини, както и представянето на персонала, всеки потребител може да добие реална представа за бизнеса и да прецени бързо и лесно дали иска да стане част от екипа или пък да го посети като клиент.

Важно е да споменем, че комуникацията в Staffzone.bg се осъществява само и единствено между работник и работодател, което означава, че единствено хора с взаимен интерес ще могат свободно да осъществяват контакт по между си. Личните данни да всеки, който се е регистрирал като работник, ще бъдат защитени.

- Тоест, хората обединени от обща цел, ще имат неограничени възможности за сътрудничество?
- Точно така! Хората с обща професионална цел ще могат да бъдат взаимно полезни един за друг не само като получават информация, но и като обменят в реално време информация, свързана с тяхната работа и професионален интерес.

-Ще стане ли този сайт място не само за реклама, а за ефективна реклама?
- За ефективността на една реклама се съди по това дали тя да достига до възможно най-много хора, обединени от общи интереси. Давам пример: Реклама, която е насочена към хора, работещи в сферата на музиката, ще бъде много по-ефикасна на място, където има много музиканти. Рекламата е успешна само тогава, когато е видяна от заинтересовани от даден продукт хора. И тъй като Stafzone.bg е разделена на три основни групи, всяка реклама ще обхваща само хората които са заинтересовани от нея. Същото важи и за новините. Една новина е интересна на онези, чиито интереси засяга.

Интервю с Ахмед Шуганов - eдин от създателите на StaffZone.bg

Отпразнувайте с нас рожденият ни ден


Отпразнувайте с нас рожденият ни ден!

На 07.12. от 19ч., в SASA paradise, най-добрият барман за 2017 Димитър Петровски заедно с Живко Василев, Теди Кацарова и Djane Monique ще гарантират изключителността на партито ни! - с любезното съдействие на DonJulio, BULLEIT, Ketel One, World Class. Нека отбележим този празничен за нас ден заедно.

Очакваме ви!

http://sasa.bg/