×

Поверителност и Бисквитки

Поверителност и Бисквитки

Вашата поверителност е важна за нас. Настоящата декларация за поверителност обяснява какви лични данни StaffZone.bg събира от Вас чрез нашите продукти, както и начина, по който използваме тези данни.

StaffZone.bg използва SSL (Secure Socet Layer) сертификат, който осигурява защитена (криптирана) връзка между сървъра и браузърa Ви, за да осигури сигурност за Вашите лични данни. Всички Ваши данни, публикувани в сайта, са изцяло конфиденциални и защитени, като са спазени разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани само за нуждите на сайта– осъществяването на връзка с Вас и доставянето на информация под формата на информационен бюлетин, абонамента за който може да бъде прекратен по всяко време. StaffZone.bg се задължава да опазва и съхранява личната информация на клиентите си, да се въздържа от неетични практики, използвани в интернет, както и да не предоставя данните Ви на трети лица. „Стаф Зона“ ЕООД  е регистриран администратор на лични данни от Комисия за защита на личните данни на Република България.

Какво са „бисквитките“?

„Бисквитките“ (cookies) са малки текстови файлове, които се записват на Вашето устройство (настолен компютър, лаптоп, таблет, смартфон), при посещение на уеб сайтове. Обикновено „бисквитките“ съдържат името на сайта, уникален идентификационен номер и срок на валидност. Те могат също да записват колко дълго сте на дадена страница, кои линкове натискате, предпочитанията за език, цветове на сайта и други. „Бисквитките“ НЕ МОГАТ да бъдат използвани за разкриване на Вашата самоличност или лична информация.

Какви „бисквитки“ използваме

StaffZone.bg използва „бисквитки“, които записват уникален потребителски номер (ID), както и обща статистика за посещенията на дадени страници, посредством Google Analytics. По този начин можем да предложим подобрено потребителско изживяване и да разерем по-добре изискванията и предпочитанията на клиентите на нашия сайт. „Бисквитките“ ни помагат да предоставяме по-добри услуги. С използването на StaffZone.bg Вие приемате употребата им.

Споделяне чрез AddThis

Използваме AddThis платформа за споделяне и услуга за социални отметки, поддържана от AddThis Inc. AddThis позволява на потребителите да споделят лесно съдържание чрез имейл, социални мрежи, блогове и други, посредством щракване върху съответните бутони, менюта и/или набори с инструменти („Бутон AddThis“), активирани в сайта ни. Когато използвате "бутон AddThis", AddThis, Inc. използва бисквитки за автоматично събиране на определена информация за потребителите, като данни за продължителността на използването и езика на браузъра, и предава тази информация към AddThis, Inc. в САЩ.

Може да използваме такава информация, събрана от AddThis, Inc., за аналитични цели. Освен това AddThis, Inc. обработва данните за собствени рекламни цели.

Чрез използване на бутон AddThis Вие се съгласявате данните Ви да се обработват от AddThis, Inc. Винаги можете да възразите срещу събирането на данни за онлайн поведенческо рекламиране от AddThis, Inc., като се отпишете от такава обработка в техния уебсайт. Допълнителна информация относно обработката на данни от AddThis, Inc., както и съответните правила за защита на данните на AddThis, Inc., можете да намерите на адрес: http://www.addthis.com/privacy.

По всяко време имате възможност да промените настройките на Вашия браузър: да приема всички Cookies, да Ви пита изрично за всякo Cookie или да забраните изцяло получаването на Cookies. Информация за настройките на Вашия брaузър можете да намерите в неговата документация.

Поради това, че за нормалното функциониране на сайта са необходими Cookies, тяхното изключване може да доведе до невъзможност да ползвате част от фунцкионалностите на сайта.