×

Регистрация като работодател

Една от основните функции на StaffZone.bg е да свързва Вас-работодателите и регистрираните в нашия сайт работници.

В секциите "Музика и танци", "Заведения" и "Здраве и красота" ще откриете всички регистрирани потребители. Като регистриран работодател, Вие имате възможността да изпращате директни съобщения, както и да получите достъп до телефонните контакти на всички работници, които представляват интерес за Вас.

Секция "Новини" е информационен портал, представящ най-интересното в различни категории, например новооткрити заведения, иновции в процедурите за здраве и красота, участия, клипове и нови песни на различни музикални компании и изпълнители, интервюта с работници и работодатели.

StaffZone.bg Ви дава възможност да създадете и управлявате страницата на Вашия бизнес абсолютно безплатно дори чрез Вашия смартфон. Всички потребители на сайта могат да гласуват за Вашия профил, а регистрираните- да Ви изпращат директни съобщения. Във Вашия профил по всяко време бихте могли да сменяте и добавяте снимки, които по най-добър начин представят Вашия бизнес. В секцииите "За нас", "Меню" и "Работно време" можете да дадете на потребителите и посетителите повече информация за типа и характера на Вашия бизнес, цените и услугите, които предлагате, както и информация за неговото местонахождение, работното време и всичко, което смятате, че е интересно и важно за всички, които ще се докоснат до това, което правите. Секцията "Новини" в личния Ви профил е свързана с всички новости около Вашия бизнес, например нов изпълнител, ново меню, нова услуга, нов интериор и т.н. "Контакти" е мястото, където да добавите всички наични за връзка с Вас.

В категорията "Staff" във Вашия профил се виждат всички регистрирани потребители, които са отбелязали, че работят като служители във Вашия бизнес. Чрез страницата "График" в меню "Настройки" бихте могли да управялвате бързо и лесно седничния график на Вашите служители, като изберете смените на всички работници по дни. Веднага след като направите това, служителите Ви ще получат известие в личните си профили с новия работен график, който сте създали.

Секцията "Търси STAFF" е насочена към работодателите, които целят да разширят своя бизнес или да попълнят свободно място в колектива си. Тук ще намерите всички регистрирани работници, които към момента на Вашето посещение активно търсят работа. Чрез клик върху снимката на потребител ще получите достъп до пълната информация за конкретния работник, негови снимки и контакти, а освен това ще получите и възможност за директен контакт чрез съобщение в платформата на StaffZone.bg. Пълна хронология на Вашата кореспонденция се съхранява в секция "Съобщения".

Екипът на StaffZone.bg Ви е предвидил възможност за Вас и Вашия бизнес да достигнете и до цялата аудитория на сайта чрез рекламни банери, намиращи се на всички вътрешни страници. За повече информация, моля свържете се с нашия екип.

За запитвания и възможности за реклама, моля свържете се с нашия екип.