×

Регистрация като работник

StaffZone.bg е създаден да улесни свързването и поддържането на контакт между работодателите и работниците- без агенции и посредници. Като регистриран потребител Вие получавате възможността бързо и лесно да научавате за нови свободни работни позиции на различни места; да давате оценка за място, на което вече сте работили; да получавате информация за мястото, на което искате да работите чрез отзивите за него.

Профилът в StaffZone.bg Ви гарантира професионално представяне, което ще замени нуждата от визитна картичка, лична страница или агент. Профилът Ви в StaffZone.bg Ви позволява да променяте и добавяте всякаква информация, снимки и видеа по всяко време дори от Вашия смартфон.

Работниците в StaffZone.bg са разделени в три основни категории- "Музика и танци", "Заведения", "Здраве и красота", а всяка от категориите е разделена на секции, които цялостно обхващат конкретната категория.

Секция "Новини" е информационен портал, представящ най-интересното във всяка от категориите, например новооткрити заведения, иновции в процедурите за здраве и красота, участия, клипове и нови песни на различни музикални компании и изпълнители, интервюта с работници и работодатели.

StaffZone.bg има и своебразна класация. Първите два профила на работници от всяка категория, събрали най-много гласове от всички посетители на сайта, стават "Популярни работници" и се показват на началната страница на сайта. Там те са най-често виждани от всички работодатели.

Всеки личен профил в StaffZone.bg съдържа "снимки" и "видеоклипове", които са Вашето визуално представяне пред работодателите и потребителите на сайта. Секцията "Текст" са думи, описващи Ви в свободен текст, които служат като мотивацианно писмо, а секция "Умения" е мястото, където да изброите конкретни качества, които притежавате и се оценяват от работодателите. В "Работна история" се посочват предишните Ви работни места, както и мястото, където работите по настоящем (ако има такова). Чрез страницата "График" в меню "Настройки" бързо и лесно получавате седмичния си график за работното място, на което сте отбелязали, че работите в момента. Всички работодатели, които сте посочили и имат регистрация в StaffZone.bg, могат да оставсят за Вас "Отзиви". Секция "Контакти" е мястото, където да добавите всички наични за връзка с Вас. Важно е да отбележим, че контактите Ви са видими само за екипа на StaffZone.bg и регистрираните работодатели, така че сигурността и спокойствието Ви са гарантирани.

Екипът на StaffZone.bg Ви е предвидил възможност за Вас да достигнете и до цялата аудитория на сайта чрез рекламни банери, намиращи се на всички вътрешни страници. За повече информация, моля свържете се с нашия екип.

За запитвания и възможности за реклама, моля свържете се с нашия екип.